Om os

Mød vores team

Hvad enten vores gæster kommer for at modtage seriøs træning. lave teambuilding eller holde fest i skoven, så ønsker vi, at give en oplevelse af indlevelse, energi og entusiasme.

Naturen som læringsrum

Alle praktiske opgaver og øvelser udføres under opsyn af vores instruktører, der alle har uddannelse og erfaring inden for de forskellige aktivitets-områder.

Vi udvikler mennesker

Vi udvikler mennesker til at blive den bedste udgave af sig selv. Vores omdrejningspunkt er udvikling af mennesker og de systemer de indgår i, men med udgangspunkt i mennesket.

Sådan arbejder vi

Vi bruger naturen aktivt, da vi ved at naturens farver, lys og luft påvirker os positivt. Vi oplever også at naturen skærper sanserne og dermed medvirker til forandring og udvikling. 

Billeder

Vil du følge bedre med i, hvad du kan opleve hos Uhrehøje og få et hurtigt overblik over, vores seneste opdateringer. Så kig med her! Eller gå videre til vores Instagram konto. 

kontakt

Vil du have en helt særlig løsning til dit firmaarregement, polterabend eller noget tredje? Kontakt os og få en særlig pakke med outdoor, træning og events. 

Adresse

Uhrehøje Farsøvej 95
DK-9640 Farsø

Kontaktinfo

info@uhrehoje.dk
tlf: 96 49 50 10

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.