Kurser

Ginsmagning

En Ginsmagning i selskab med Jon Lindberg, også kendt som Vildmarks-jon, er mere en smagning – det en opdagelse og en smag på mere eventyr.

Jon tager jer med gennem landskabet, hvor han deler rundhåndet ud af sine fortællinger fra de 45 dage, hvor han i isolation i den norsk vildmark klarede sig med botanik og fangst fra naturens madkammer.

Ginsmagningen har karakter af den person Jon han er, modig og energisk krydret med nordjysk humør og en kraftig vestenvind.

Dette event er en opdagelse for dig, der søger ud af rammerne, dig der har smag på mere og som elsker at nyde smagsoplevelser i godt selskab. Tag venner, naboen eller kollegaerne med ud på et eventyr som I vil tale om langt ud i fremtiden. Husk at gaver som vi husker længst er dem vi sanser.

Ikke kun manden har en særlig fortælling, det har Ginen også. De gyldne dråber er sammensat i samarbejde med Nordisk brænderi. Ingredienserne er nøje sammensat ud fra de ressourcer Jon havde til rådighed i vildmarken. Når først smagningen er i gang forvandles dråberne med forskellige opdagelser om gin, naturen og dig selv. Tør du, kan du la vær og bare en til… du vil helt sikkert møde på alle tankerne og sammen med Jon vil I slippet modet fri når bål, mennesker og gin går op i en højere enhed.

Varighed 2 timer pris  

Inkl 6 smagninger og lettere snackanretning   

Læs mere

Bålgastro i autentiske rammer

Er en måde at tage ud på nye og anderledes opdagelser i naturen. Her sættes kreativiteten nemlig fri når du samler nye madeventyr og udvikler basiskundkab til bålmad.

I Udekøkkenet med Jon Lindberg, sprænges alle forestillinger om, hvem der er den sande mesterkok og den bedste bålmester – her får I brug for alle mand. På Bålgastro med Jon forvandles både de bedste og simple råvarer fra Naturens madkammer sig til smagfulde oplevelse og inspiration til at være sammen på nye måder. Med Jons kendskab til båltyper, optænding og outdoor-grej får I både ny viden og læring med hjem til baghaven eller til den videre færd ud i vildmarken. Kurset er mobil og tilpasses omgivelser, vind og vejr.

På kurset får I kyndig vejledning til at varetage forskellige opgaver i et samlet team, hvor enkeltdelene spiller ind i helheden. For i naturen lever vi simpelt og “det vi ikke har det snitter vi”.

Lyder dette som noget for dig, så tag din makker med eller forstyr alle kollegerne med et anderledes event, der bringer jer sammen på nye måder. I vil med sikkerhed gå hjem med både fyldte maver og smag på mere udeliv.

Du kender måske Jon Lindberg, eller rettere Vildmarks-Jon… ham der uden videre sagde ja til et eksperiment, “hvor længe kan du klare dig alene i den norske vildmark, med kun ti ting i rygsækken”. Det førte til sejren i den første og danske sæson, Alene i vildmarken. Senere har Jon været chef instruktør på mange kurser og udfordringer for folk, der bare gerne vil ud over rampen til flere opdagelser, der bringer os back to basic. Akkurat som du kender Jon fra tv, vil han sætte fut under stemningen og krydre eventet med både mod, vestenvind og nordjysk humør.  Hvis du bare gerne vil noget nyt, så tag ud med Jon og slippe modet fri når bål, mennesker og mad går op i en højrere enhed.

Varighed 4 timer

Pris inkl. Alle råvarer 2 retter + 1 genstand (vand, øl, vin)

Læs mere

Basis Vildmark kursus

Uhrehøje udbyder det eftertragtede 8-timers grundkursus, som forbereder dig på at ”overleve” på egen hånd i naturen og opfylde dine basale behov for læ, varme, vand og mad.

Jon deler rundhåndet ud af sin ekspertviden og lærer dig bl.a. at bruge naturens ressourcer, bygge shelter, rense vand og skabe sikkerhed for dig selv. Mentaltræning og forberedelse på at være alene er en vigtig del af kurset.

Kurset er opbygget på følgende kundskaber:
– Byg ly
– Spot naturens ressourcer
– Kunsten at holde sig tør og varm
– Bålteknisk kendskab
– Naturens madkammer
– Fiskeri
– Rensning af vand
– Mentaltræning
– Førstehjælp

Husk varmt tøj og særligt grej du gerne vil afprøve – let frokost indgår

Pris 895,- 

Læs mere

Adresse

Uhrehøje Farsøvej 95
DK-9640 Farsø

Kontaktinfo

info@uhrehoje.dk
tlf: 96 49 50 10

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.